Viktig beskjed til deg som bruker våre digitale tjenester

Den 5. september går Drammensbiblioteket over til et helt nytt datasystem. Hva betyr det for deg som låner?

Foruten bedre søkefunksjonalitet i samlingen vår, så vil du oppdage at både nettsider og din personlige innlogging på siden vil være litt annerledes enn det du er vant til. Men du skal fortsatt kunne logge deg inn med lånekortnummer og pinkode i det som tilsvarer MappaMi. Den vil fra da av  hete Mine sider. Du kan derfra selv kunne bestille lån, forlenge lån eller endre dine personopplysninger med mer.

Men dersom du benytter tjenester i MappaMi i dag som Interesser, Huskeliste, Historikk og Stjernekast, så kan du dessverre ikke ta med deg disse videre til det nye systemet. Du bør derfor notere deg de opplysningene du vil ta med deg videre, slik at du kan gjenopprette dem så godt som mulig i det nye systemet. Personopplysninger og slikt trenger du imidlertid ikke å tenke på, de blir automatisk overført.

Hvis det er noe du lurer på, vil vi stå klar til å hjelpe deg i biblioteket eller via e-post og telefon når endringene trer i kraft. Spør oss gjerne om det er noe du lurer på, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan, eller vi kan henvise deg til riktig person internt.

Share on FacebookEmail this to someone