Fra securitas til kaffe

Du har kanskje sett henne de gangene du har gått inn hovedinngangen på Papirbredden. Hun har ofte sittet der i informasjonsskranken, i hvit skjorte og dress. Kanskje du har smilt til henne? Eller sagt hei? Eller spurt hvordan du skal komme deg inn på biblioteket nå under oppussingen? Malin heter hun, og snart møter du henne i den nye kaffebaren på biblioteket.

 

Navn: Malin Gulhaugen

Alder: 26 år (Blir 27 den 23. Februar)

Bosted: Vestfossen, men bodd hele livet i Hokksund.

Familie: Forlovet med Christian, 2 barn. En gutt på 6 år og ei jente på 1,5 år.

Utdannelse: Er utdannet kokk og konditor.

Aktuell som: Nylig ansatt i Dine In som daglig leder for den nye kaffebaren på Drammensbiblioteket.

 

Hva var det første du tenkte på i dag morges?

Siden jeg som regel våkner av min datter på 1,5 år, tenkte jeg at jeg må gå rett inn til henne og storebror 🙂 Rekker ikke å se de så mye før jobb, så deilig å kunne se de litt jeg drar.

 

Hvordan ser drømmekaffebaren ut?

Drømmekaffebaren er full av liv, hyggelige mennesker og en fantastisk atmosfære. Alle er velkomne, enten de vil ha seg en god kopp kaffe, noe lett å spise, eller bare nyte atmosfæren. Alle skal bli møtt med et smil og alle skal tenke at dette er et sted jeg vil besøke igjen.

 

Hva gjør når du kan gjøre akkurat hva du vil?

Der er jeg veldig delt. Siden jeg bare er 26år er jeg jo fortsatt ung og sprudlende, men etter å ha fått to barn er jeg også mye mer «voksen» enn mange av mine venner uten barn.

Så den «unge» delen av meg elsker å dra ut å spise, være med venner og ha en sosial kveld/natt.

Den «voksne» delen av meg elsker å sitte hjemme på sofaen med forloveden og barna å se på en familiefilm og spise godteri.

 

Hvor er drømmereisemålet?

Et spørsmål jeg har blitt stilt mange ganger, som jeg aldri klarer å svare på. Det er så mye jeg ikke har sett, så mye jeg trenger å oppleve.

Men drømmereisemålet mitt akkurat nå er nok Bora Bora. Bare bo i en bungalow ute på vannet, vasse inn til stranden og ta livet helt med ro.

 

Hva liker du best på brødskiva?

Kan jeg bare velge én ting? Jeg elsker pålegg. Koldtbord er noe av det beste jeg vet!

Roastbiff, eggerøre, bacon, laks, ørret og karbonader. Jeg elsker å spise mat, like mye som jeg elsker å lage den 🙂

 

Beste boka du har lest?

Nå er det såpass lenge siden jeg har lest en bok for meg selv, siden jeg leser mest for mine barn. Så jeg må ærlig innrømme at 4 av 5 på min toppliste er barnebøker. Ikke bare fordi det er de siste jeg har lest, men disse bøkene får frem barnet i meg:

 

  1. Folk og røvere i Kardemomme by
  2. Pippi Langstrømpe
  3. Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans. (Fantastisk bok!)
  4. Hakkebakkeskogen
  5. Et helt halvt år – Jojo Moyes. (Skal snart begynne på «Etter deg» av samme forfatter)

 

 

Vi gleder oss til å henge med Malin i den nye kaffebaren – følg med her, instagram eller facebook for oppdateringer på oppussingen av 1. og 2.etasje og ikke minst kaffebaren!

 

DU har også mulighet til å påvirke kaffebarens fremtid! Dine In og Drammensbiblioteket samler inn forslag på navn til kaffebaren helt frem til 30.januar. Vi velger ut de beste forslagene, før vi tar en avstemming over disse.

Gode navneforslag? Sjekk ut arrangementet på facebook her for mer informasjon, eller send en mail til Malin (malin.gulhaugen@dinein.no) 

Share on FacebookEmail this to someone