Valget er tatt: velkommen til vår nye kafédriver!

Våre flotte bibliotekbrukere har lenge hatt et ønske om en bibliotekkafé, et sted der man kan sette seg ned med en bok, med familie og venner, dagens avis, eller bare hvile øynene på drammenselva og Ypsilonbru.

Drammensbiblioteket hører alltid på våre kloke brukere, og satte i gang en spennende prosess der vi skulle finne den perfekte kafédriveren til de fine lokalene i den nye førsteetasjen. Det var viktig for oss å finne en kafédriver som først og fremst vet hva god kaffe er, skjønner hva biblioteket er og står for, er initiativrik og villig til å tilby noe mer enn bare et lokale med kaffe og boller.

Det var tilslutt Dine In som sto frem som den perfekte kafédriveren for oss!

Det kreative cateringsselskapet holder til på Telenor Arena på Fornebu, der de leker seg i et stort, nytt produksjonskjøkken. Dine In har gjort mye spennende, de har sørget for å mette flere tusen gjester på Nobels fredspriskonsert, de har kastet seg på den populære foodtruck-bølgen og lager fantastiske bakevarer fra bunnen av selvfølgelig! Dine In har tidligere hatt pop-up kaffebarer på ulike arrangementer, og kafeen her på Drammensbiblioteket blir deres første faste kaffebar.

Folka bak Dine In er profesjonelle, kaffeelskende, matglade, kreative og vi gleder oss veldig til å kjenne duften av god kaffe på biblioteket vårt!

 

Bli bedre kjent med Dine In på Instagram eller Facebook eller nettsiden 🙂

 

Share on FacebookEmail this to someone